Bach Bloesem Remedies

Het Bach systeem kent 38 remedies. Die zijn in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw allemaal ontdekt door dr. Edward Bach, een bekend bacterioloog, arts en patholoog. Elk van deze remedies hoort bij een fundamentele menselijke emotie. Mimulus bijvoorbeeld is de remedie voor als we ongerust of ergens angstig voor zijn. Als we kiezen voor deze remedie, helpt dat onze angsten te boven te komen.

Bachs crisisformule Rescue remedie
De traditionele remedie voor bij een crisis, paniek en of stress is de meest bekende van allemaal — en dat terwijl het eigenlijk helemaal geen "remedie" is!
In feite gaat het namelijk om vijf verschillende remedies:
·  Rock Rose
·  Impatiens
·  Cherry Plum
·  Star of Bethlehem
·  Clematis

Bach maakte dit mengsel voor noodgevallen en crisissituaties, de momenten dat er geen tijd is om zorgvuldig je eigen afwegingen te maken. Het kan worden gebruikt om je door momenten van stress heen te helpen, van een plotseling opkomende examenvrees tot de naschok van een ongeluk.

Het meest bekende fabricaat van de crisisformule wordt verkocht onder de merknaam Rescue. De crisisformule is bedoeld om problemen op te vangen die zich plotseling voordoen. Als je werkt aan een onderliggend probleem, of in feite elke dag gered moet worden, dan heb je meer aan een eigen combinatie van remedies, als oplossing op de langere termijn.

Een persoonlijk gesprek, uitleg over de remedies en
een persoonlijk samengestelde mix €45,-

Voor meer info over Bach Bloesem Remedies kijk je op: bachrescue.nl

Dr. Edward Bach
De grondlegger van de Bach Bloesem Remedies is Dr. Edward Bach.
Dr. Bach leefde van 1886 tot 1936 en was arts en homeopaat van professie. Hij geloofde dat de denkwijze en levenshouding van een mens een belangrijke rol speelt bij het ontstaan en genezen van ziekte. Bach Bloesem Remedies zijn uit wilde bloemen en bloesems bereid. Er zijn 38 verschillende remedies. Elke lichamelijke klacht kunnen we koppelen aan een remedie, die ook weer gekoppeld is aan een emotionele en of geestelijke conditie.


 

Essentiële oliën

De olie van dõTERRA is niet meer uit mijn leven weg te denken.
Gelukkig is er een manier om ze met 25% korting te bestellen. Vraag mij naar de mogelijkheden info@geheelnatuurlijk.nl
Waarom werk ik met essentiele oliën van dõTERRA:
De olie die ik gebruik komt van planten die groeien en bloeien over de hele wereld.
Iedere plant heeft kwaliteiten ontwikkeld om te overleven in die specifieke omstandigheden. Daar maakt dõTERRA gebruik van.
Tevens is de olie zo puur dat die in staat is in 20 minuten door al onze cellen te reizen en door te dringen to diep in onze cellen.
Voor mij is de hooikoorts trio mijn absolute favoriet en redding. Vraag mij gerust. info@geheelnatuurlijk.nl
Naast allerlei mooie en positieve ervaringen was en is de manier van het winnen van de olie voor mij doorslaggevend om echt helemaal enthousiast te worden en er mee te gaan werken.
Olie van dõTERRA is 100% biologisch, heeft een hoge therapeutische waarde en is een bedrijf met oog voor de mens en aarde.
Al eeuwen maakt de mensheid gebruik van de kennis over planten en hun werking. Naast de Bach remedies de ideale combinatie.