Yang is about changing the world;
Yin accepts the world as it is.

Wat is yin yoga?

Yin Yoga is een rustige, ontspannen en meditatieve manier van yoga, vooral gericht op het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Het effect van Yin Yoga-houdingen is een flexibeler, beweeglijker en sterker lichaam.
Yin Yoga is een prachtige vorm van yoga die past in het snelle en met talloze prikkels gepaard gaande leven waar we dagelijks mee te maken hebben.

Tijdens de Yin yogales wordt het bindweefsel op een ontspannen manier maximaal belast, door 2 tot 5 minuten in een houding te blijven. De Yin Yoga houdingen zijn vooral bedoeld om het bindweefsel te beïnvloeden. Door de Yin Yoga houdingen worden ook de gewrichten beweeglijker en actiever. Door even stil te staan bij wat is, wat leeft in dit moment, word je sterker en stabieler voor een volgend moment.

Waarom Yin Yang Yoga?

Het effect van Yin Yoga-houdingen is een flexibeler, energetisch stabieler, beweeglijker en natuurlijk een sterker lichaam. Yin yoga is voor iedereen, ongeacht leeftijd, lichaamstype en niveau van fitheid. Het gaat om de beleving van de houding, wat komt er los, wat mag gaan en wat komt er voor terug.

Wil je zelf ervaren wat Yin Yang Yoga met je doet, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Volg yogales op een vast tijdstip.

€95,- per 3 maanden (4 × €95,- per jaar) of 185,- per 3 maanden bij 2 lessen per week. Je geeft je op voor yogales op een vast moment in de week en je bent verzekerd van een plekje in de les. Kun je een keer niet, dan kun je wisselen in dezelfde week op een ander moment (mits er plek is) tot 24 uur voor de les. Je betaald per 3 maanden de lessen. Instroom altijd mogelijk mits er ruimte is in de les. Tijdens de (basis) schoolvakanties zijn er geen lessen. Mis je buiten de vakanties meer lessen door ziekte of vakantie of andere reden dan vervallen deze lessen.
De schoolvakanties zijn al verrekend met het lesgeld voor het hele jaar.
Proefles: 15 euro. Boek je aansluitend een periode van 3mnd dan is de proefles gratis.